Napolni račun

IZI Dan

Naj bo čisto vsak dan vaš IZI Dan! Uživajte v priložnostih, ki vam jih ponudi novi dan, in si dovolite biti popolnoma brez skrbi. To vam obljublja IZI Dan, ki omogoča klepetanje, pošiljanje sporočil SMS in MMS ter uporabo mobilnega interneta.

VKLJUČENE STORITVE VKLJUČENE KOLIČINE SKUPAJ ENOT CENA
prenos podatkov (MB) 50 150 0,5 €
SMS/MMS 50 150 0,5 €
minute 50 150 0,5 €

Cena je v evrih in vključuje DDV. Obračunski interval za klice na IZI je 60/60. Obračunska enota za prenos podatkov je 50 kB.

Vključene količine so veljavne do 24. ure in veljajo za uporabo v domačem omrežju in v državah območja EU-tarife. Uporabniki IZI, ki ste svojo številko IZI aktivirali od 4. 6. 2019 dalje, se morate za koriščenje enot iz paketov v državah območja EU-tarife registrirati prek spleta ali z obrazcem in dokazati trajne vezi s Slovenijo. Neregistrirani uporabniki (po 4. 6. 2019) lahko v državah območja EU-tarife storitve (minute, SMS-/MMS-e, MB) sicer nemoteno uporabljate, vendar bodo obračunane po ceniku. Več o pogojih preberite tukaj.
Neporabljene količine se ne prenašajo. SMS-sporočila lahko pošiljate tudi v tujino, za kar se zaračuna mednarodni dodatek v višini 0,11 EUR/SMS. Dodatek ne velja za poslana SMS-sporočila iz Slovenije v države EU-območja.

Porabljene storitve nad vključenimi količinami ali po preteku veljavnosti storitve IZI Dan se zaračunavajo po veljavnem ceniku za posamezno storitev.

IZI Dan lahko vklopite s poslanim SMS-sporočilom. Na številko 4008 pošljite SMS-sporočilo s ključno besedo IZIDISKONT IZIDAN.

Primer: pošljite IZIDISKONT IZIDAN na 4008

Pogoj za vklop storitve IZI Dan je dobroimetje na računu IZI v vrednosti storitve IZI Dan.

0,5 € na dan
150 enot

vsak dan čisto na IZI

50 MB
50 SMS-/MMS-ov in
50 minut
doma in v območju EU-tarife

hitri internet LTE/4G brez doplačila

Obdržite svojo številko.

Izberite brezplačen prenos številke in obdržite svojo številko. Na IZI, s klikom spodaj ali na našem prodajnem mestu.

Prenos številke

Prodajna mesta

Pakete in vrednostnice za polnjenje lahko kupite na več kot 3700 prodajnih mestih po Sloveniji.

Vsa prodajna mesta

Aplikacija

Prenesite aplikacijo Moj IZI ter sledite porabi in polnite račun kar na svojem telefonu.

Google Play Store Apple App Store Huawei AppGallery

*Države EU/EEA: Avstrija, Belgija, Bolgarija, Republika Ciper (grški del Cipra), Češka, Danska, Estonija, Finska, Francija, Gibraltar, Grčija, Hrvaška, Irska, Islandija, Italija, Kanarski otoki, Latvija, Liechtenstein, Litva, Luksemburg, Madžarska, Malta, Nemčija, Nizozemska, Norveška, Poljska, Portugalska, Romunija, Slovaška, Španija in Švedska.

Pogosta vprašanja

Kako napolnim račun IZI?
 • z vrednostno kartico IZI, ki jo lahko kupite na več kot 1.500 prodajnih mestih: 16-mestno kodo vnesete na www.izi.si ali pošljete prek mobitela: vtipkajte *181*16-mestno številko# in pritisnite tipko za klic;

 • s storitvijo Pay365: takoj prejmete enote izbranega paketa IZI oziroma se izvede polnitev računa IZI, plačate pa pozneje – mesečno neposredno z bančnega računa na dan, ki ga izberete sami (storitev lahko uporabljate tudi za plačilo enot ali polnitev računov IZI drugim uporabnikom IZI).

Kako unovčim vrednostno kartico IZI?
 • 1. Z ukaznim nizom

  Za polnitev svojega računa IZI v mobitel vtipkajte *181*16-mestno številko vrednostne kartice IZI# in pritisnite tipko za klic.

  Za polnitev računa drugega uporabnika IZI v mobitel vtipkajte *181*16-mestno številko vrednostne kartice IZI*telefonsko številko uporabnika, ki mu polnite račun#in pritisnite tipko za klic.

 • 2. V aplikaciji

  V aplikaciji Moj IZI, ki si jo naložite v spletni trgovini Google Play oziroma App Store. Na dnu strani kliknite na Napolni račun in sledite navodilom.

Kako pristopim k plačevanju paketov IZI SuperKUL, IZI KUL in IZI MiniKUL prek storitve Pay365?
Izpolnite pristopnico za uporabo storitve Pay365 (trajnik).
Kako prek direktne bremenitve plačam paket IZI SuperKUL, IZI KUL ali IZI MiniKUL?

Nalog za direktno bremenitev vašega bančnega računa se sproži enkrat mesečno (na dan, ki ga izberete sami) za vse pakete IZI SuperKUL, IZI KUL in IZI MiniKUL. Pakete IZI SuperKUL, IZI KUL ali IZI MiniKUL lahko neposredno z bančnega računa plačujete sebi in še šestim uporabnikom IZI. Šestim uporabnikom IZI lahko paket plačujete tudi v primeru, če sami niste uporabnik IZI.

Prednosti direktne bremenitve:

 • Izbrani paket IZI KUL plačate za nazaj.
 • Plačate enkrat na mesec, na dan, ki ga izberete sami.
 • Omogoča vam nadzor nad stroški za mobilno telefonijo, saj vedno plačate enak znesek.