IZI
Dan

Naj bo čisto vsak dan vaš IZI Dan! Uživajte v priložnostih, ki vam jih ponudi novi dan, in si dovolite biti popolnoma brez skrbi. To vam obljublja IZI Dan, ki omogoča klepetanje, pošiljanje sporočil SMS in MMS ter uporabo mobilnega interneta.

vključene storitve vključene količine skupaj enot cena
prenos podatkov (MB) 50
150
0,5 €
SMS/MMS 50
minute 50

Cena je v evrih in vključuje DDV. Obračunski interval za klice na IZI je 60/60. Obračunska enota za prenos podatkov je 50 kB.

Vključene količine so veljavne do 24. ure in veljajo za uporabo v domačem omrežju in v državah območja EU-tarife. Uporabniki IZI, ki ste svojo številko IZI aktivirali od 4. 6. 2019 dalje, se morate za koriščenje enot iz paketov v državah območja EU-tarife registrirati prek spleta ali z obrazcem in dokazati trajne vezi s Slovenijo. Neregistrirani uporabniki (po 4. 6. 2019) lahko v državah območja EU-tarife storitve (minute, SMS-/MMS-e, MB) sicer nemoteno uporabljate, vendar bodo obračunane po ceniku. Več o pogojih preberite tukaj.
Neporabljene količine se ne prenašajo. SMS-sporočila lahko pošiljate tudi v tujino, za kar se zaračuna mednarodni dodatek v višini 0,11 EUR/SMS. Dodatek ne velja za poslana SMS-sporočila iz Slovenije v države EU-območja.

Porabljene storitve nad vključenimi količinami ali po preteku veljavnosti storitve IZI Dan se zaračunavajo po veljavnem ceniku za posamezno storitev.

IZI Dan lahko vklopite s poslanim SMS-sporočilom. Na številko 4008 pošljite SMS-sporočilo s ključno besedo IZIDISKONT IZIDAN.

Primer: pošljite IZIDISKONT IZIDAN na 4008

Pogoj za vklop storitve IZI Dan je dobroimetje na računu IZI v vrednosti storitve IZI Dan.

Države območja EU-tarife: Avstrija, Belgija, Bolgarija, Republika Ciper (grški del Cipra), Češka, Danska, Estonija, Finska, Francija, Gibraltar, Grčija, Hrvaška, Irska, Islandija, Italija, Kanarski otoki, Latvija, Liechtenstein, Litva, Luksemburg, Madžarska, Malta, Nemčija, Nizozemska, Norveška, Poljska, Portugalska, Romunija, Slovaška, Španija, Švedska, Velika Britanija.

Prodajna mesta

SIM pakete in vrednostnice za polnjenje lahko kupite na več kot 3700 prodajnih mestih po Sloveniji.

Vsa prodajna mesta

Aplikacija

Prenesite aplikacijo Moj IZI ter sledite porabi in polnite račun kar na svojem telefonu.