Paket
IZI Mesec M

Ves mesec brez skrbi

8,9 € na mesec
enote porabite po svoje

4000
enot
(min/SMS/MMS/MB)
doma in v območju EU-tarife*

brez vezave in brez naročnine
hitri internet LTE/4G brez doplačila

Za vklop izbranega paketa IZI Mesec pošljite SMS z ustrezno ključno besedo na 4008.
Primer: za vklop paketa IZI Mesec M pošljite ključno besedo IZIMESEC M na 4008. Paket IZI Mesec lahko vklopijo tudi obstoječi uporabniki IZI.

Vključeno v paketu

Enote v paketih IZI Mesec porabite po svoje

1 enota = 1 minuta ali 1 SMS ali 1 MMS ali 1MB.

Fiksni mesečni strošek

Fiksna mesečna cena brez dodatnih stroškov za popoln nadzor nad vašimi izdatki.

LTE/4G brez doplačila

Vas čakanje »ubija«? Vklopite LTE/4G in zaživite brez omejitev − z najhitrejšo mobilno internetno izkušnjo do zdaj.

Preprosto polnjenje z SMS-om

Med paketi IZI Mesec preklapljate enostavno, s poslanim SMS-om, glede na vaše trenutne potrebe

Obdržite svojo številko.

Če želite obdržati svojo številko, se lahko odločite za brezplačen prenos številke.
Prenos številke lahko uredite na spletni strani ali na našem prodajnem mestu.

Prenos številke

Prodajna mesta

Pakete in vrednostnice za polnjenje lahko kupite na več kot 3700 prodajnih mestih po Sloveniji.

Vsa prodajna mesta

Aplikacija

Prenesite aplikacijo Moj IZI ter sledite porabi in polnite račun kar na svojem telefonu.

Pogosta vprašanja

 • Plačilo enot in polnjenje računa IZI
  • Prek spletne strani www.izi.si,
  • na mobitelu: z ukaznim nizom *181*16-mestna številka# in pritiskom tipke za klicanje,
  • z nakupom kartic na več kot 1.500 prodajnih mestih,
  • s storitvijo Pay365: enote ali polnitev računa IZI prejmete takoj, plačate pozneje, mesečno direktno z bančnega računa na datum, ki ga izberete sami. Storitev lahko uporabljate tudi za plačilo enot ali polnitev računov IZI drugim uporabnikom IZI.
 • Kako pristopim k plačevanju paketa IZI Mesec s storitvijo Pay365?

  Tisti, ki številko prenašate na IZI, že na obrazcu Zahteva za prenos označite, da želite plačevati IZI Mesec direktno z bančnega računa s storitvijo Pay365. Ostali izpolnite pristopnico k storitvi Pay365 (trajnik).

 • Kako plačam paket IZI Mesec?

  Nalog za direktno obremenitev vašega bančnega računa se proži enkrat mesečno (na datum, ki ga izberete sami) v višini vseh neplačanih paketov IZI Mesec. Pakete IZI Mesec lahko direktno z bančnega računa plačujete sebi in še šestim uporabnikom IZI. Šestim uporabnikom IZI lahko plačujete, četudi sami niste uporabnik IZI.

  Prednosti plačevanja direktno z bančnega računa:

  • prejet paket IZI Mesec plačate za nazaj,
  • plačate enkrat na mesec, na datum, ki ga izberete sami,
  • omogoča vam nadzor nad stroški za mobilno telefonijo, ker vedno plačate enak znesek, zato vas visok strošek za mobilno telefonijo ne more presenetiti.
 • Dokupite enote, kadarkoli jih potrebujete

  Če potrebujete več enot, jih lahko preprosto kadarkoli dokupite. Da bo še bolj na IZI, si dodatne minute, sporočila in mobilni internet lahko dokupite po nižjih cenah v IZI Diskontu.

 • Preklop med paketi IZI Mesec

  Med paketi lahko tudi preklapljate, preprosto prek SMS-a.

  Preklop strošek preklopa število enot ključna beseda
  IZI Mesec S na IZI Mesec M 2 EUR 1000 IZIMESEC M
  IZI Mesec S na IZI Mesec L 5 EUR 3000 IZIMESEC L
  IZI Mesec M na IZI Mesec L 3 EUR 2000 IZIMESEC L

  Poslan SMS se bo odštel iz vključenih SMS-ov, če pa ste porabili že vse, se obračuna po veljavnem ceniku IZI Mesec. Po uspešnem vklopu večjega paketa IZI Mesec vam naložimo razliko enot novo izbranega paketa IZI Mesec. Veljavnost novo izbranega paketa IZI Mesec se ne podaljša. Na manjši paket IZI Mesec preklopite brezplačno z ustrezno ključno besedo, poslano na 4008. Manjši paket vam vklopimo po poteku veljavnosti obstoječega paketa.

 • Kaj se zgodi, če za nove enote po mesecu dni ne zagotovim dovolj stanja na računu IZI?

  Dokler ne zagotovite dovolj dobroimetja na računu IZI, se opravljene storitve zaračunavajo po veljavnem ceniku za IZI Mesec. Ko boste zagotovili zadostno stanje dobroimetja na računu IZI za izbrani paket IZI Mesec, ponovno pošljite SMS s ključno besedo izbranega paketa na 4008 in enote se vam bodo ponovno naložile. Nekaj dni pred iztekom paketa IZI Mesec prejmete SMS-sporočilo, v katerem vas obvestimo, da se bliža potek paketa IZI Mesec, in vas pozovemo, da si zagotovite zadostno stanje dobroimetja.

IZI Mesec S, IZI Mesec M in IZI Mesec L so mesečni zakupi za samodejno dodeljevanje količin vsakih 30 dni. IZI Mesec S z mesečnim zakupom 6,90 EUR vključuje 3.000 enot storitev, IZI Mesec M z mesečnim zakupom 8,90 EUR vključuje 4.000 enot storitev, IZI Mesec L z mesečnim zakupom 11,90 EUR pa vključuje 6.000 enot storitev. 1 enota storitve je enaka 1 minuti pogovora v vsa ostala slovenska omrežja ali 1 minuti odhodnih klicev znotraj držav območja EU-tarife ali 1 poslanemu sporočilu SMS/MMS ali enemu MB za prenos podatkov v Sloveniji ali iz držav območja EU-tarife. Neporabljene količine se ne prenašajo v naslednje 30-dnevno obdobje. Opravljene storitve nad vključeno količino zakupa in poslan SMS za vklop/izklop se zaračunavajo po ceniku. Cene so v EUR z DDV. Za več informacij o ponudbi in ceniku drugih storitev obiščite www.izi.si, pooblaščena prodajna mesta IZI ali pokličite 051 800 800 oz. 080 8811. IZI, Telekom Slovenije, d.d., Ljubljana

*Države območja EU-tarife: Avstrija, Belgija, Bolgarija, Republika Ciper (grški del Cipra), Češka, Danska, Estonija, Finska, Francija, Gibraltar, Grčija, Hrvaška, Irska, Islandija, Italija, Kanarski otoki, Latvija, Liechtenstein, Litva, Luksemburg, Madžarska, Malta, Nemčija, Nizozemska, Norveška, Poljska, Portugalska, Romunija, Slovaška, Španija, Švedska, Velika Britanija.