Paket
IZI Vračilo
A

Plačajte le toliko GB, kot jih porabite.

8 € na mesec
vračilo denarja 1GB = 1€


vračilo denarja za
neporabljene GB
(1 GB = 1 EUR)

1 GB v Sloveniji in v državah območja EU-tarife
neomejeni klici med uporabniki IZI
neomejeni klici v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije
3000 enot doma in v območju EU-tarife*

brez vezave in naročnine
hitri internet LTE/4G brez doplačila

Paket IZI Vračilo A je namenjen vsem, ki želite neomejeno komunicirati v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije in ki želite plačati samo toliko prenosa podatkov, kot ga boste v resnici porabili.

Za vklop izbranega paketa IZI Vračilo pošljite SMS z ustrezno ključno besedo na 4008. Primer: za vklop paketa IZI Vračilo A pošljite ključno besedo IZIVRACILO A na 4008. Paket IZI Vračilo lahko vklopijo tudi obstoječi uporabniki IZI.

Vključeno v paketu

Vračilo denarja za neporabljene GB

Po preteku 30 dni vam neporabljene GB vrnemo v obliki dobroimetja na vaš račun IZI. 1 GB je 1 EUR.

Fiksni mesečni strošek

Fiksna mesečna cena brez dodatnih stroškov za popoln nadzor nad vašimi izdatki.

LTE/4G brez doplačila

Vas čakanje »ubija«? Vklopite LTE/4G in zaživite brez omejitev − z najhitrejšo mobilno internetno izkušnjo do zdaj.

Preprosto polnjenje z SMS-om

V primeru, da imate dovolj dobroimetja, lahko z SMS-sporočilom napolnite mobilni račun sebi ali drugemu uporabniku.

Registracija

Za uporabo enot iz paketov med gostovanjem v EU se morate registrirati prek spleta ali z obrazcem in dokazati trajne vezi s Slovenijo. Več o pogojih preberite tukaj.

Obdržite svojo številko.

Če želite obdržati svojo številko, se lahko odločite za brezplačen prenos številke.
Prenos številke lahko uredite na spletni strani ali na našem prodajnem mestu.

Prenos številke

Prodajna mesta

Pakete in vrednostnice za polnjenje lahko kupite na več kot 3700 prodajnih mestih po Sloveniji.

Vsa prodajna mesta

Aplikacija

Prenesite aplikacijo Moj IZI ter sledite porabi in polnite račun kar na svojem telefonu.

Pogosta vprašanja

 • Kako napolnim svoj ali drug račun IZI?

  Svoj račun IZI lahko napolnite:

  1. Z vrednostno kartico IZI, ki jo kupite v aplikaciji Moj IZI, na spletni strani www.izi.si ali na prodajnih mestih povsod po Sloveniji.

  2. S storitvijo Pay365, s katero enostavno prek SMS-a napolnite račun, plačate pa prek direktne bremenitve.
 • Kako unovčim vrednostno kartico IZI?
  1. Z ukaznim nizom

  Za polnitev svojega računa v mobitel vtipkajte *181*16-mestna številka vrednostne kartice IZI« in pritisnite tipko za klic.
  Za polnitev računa drugega uporabnika v mobitel vtipkajte *181*16-mestna številka vrednostne kartice IZI*telefonska številka uporabnika, ki mu polnite račun# in pritisnite tipko za klic.

  2. V aplikaciji

  V aplikaciji Moj IZI, ki si jo naložite v spletni trgovini Google Play oziroma App Store, na dnu strani kliknite na Napolni račun in sledite navodilom.

 • Kako lahko k paketu IZI Vračilo dokupim več prenosa podatkov?

  Vključite si storitev IZI Diskont 10 GB za 10 EUR mesečno. Za vklop pošljite SMS z vsebino IZIDISKONT DATA10 na 4008. Zakup velja samo v Sloveniji, ne pa tudi v tujini.

 • Kako mi vrnete denar za neporabljene GB?

  Po preteku 30 dni vam neporabljene GB vrnemo v obliki dobroimetja na vaš račun, a le če je še vedno aktiven kateri od paketov IZI Vračilo. Če je bila v času istega obračunskega obdobja narejena zamenjava paketa na katerega od paketov IZI Mesec, IZI Doma ali IZI Brez meja, se denar za neporabljene GB ne vrne.

 • Kako lahko prehajam med paketi IZI Vračilo?

  Med paketi lahko prehajate preprosto prek SMS-a. Pošljite ustrezno ključno besedo na številko 4008.

  PREHOD STROŠEK PREHODA ŠTEVILO ENOT KLJUČNA BESEDA
  IZI Vračilo A → IZI Vračilo B 3 EUR 3 GB IZIVRACILO B
  IZI Vračilo B → IZI Vračilo C 3 EUR
  3 GB
  IZIVRACILO C
  IZI Vračilo A → IZI Vračilo C 6 EUR 6 GB IZIVRACILO C

  Poslan SMS je brezplačen in se ne odšteje od skupne količine vašega paketa.

 • Kako lahko prehajam med paketi IZI Vračilo in IZI Mesec?

  Med paketi lahko preklapljate preprosto prek SMS-a. Pošljite ustrezno ključno besedo na številko 4008.

  Pri prehodu s paketa IZI Vračilo na IZI Mesec se veljavnost tarife IZI Vračilo prekine takoj ob prehodu. Morebitne neporabljene enote pri tarifi IZI Vračilo zapadejo in denar za morebitno neporabljeno količino prenosa podatkov se ne vrne. Tarifa IZI Mesec začne veljati takoj. Na račun se dodelijo enote izbranega paketa IZI Mesec.

  Pri prehodu s paketa IZI Mesec na IZI Vračilo začne IZI Vračilo veljati takoj, morebitne neporabljene enote pri paketu IZI Mesec pa se shranijo do konca veljavnosti obdobja paketa IZI Mesec. V primeru, da uporabnik preklopi nazaj na isti paket IZI Mesec še pred pretekom obdobja veljavnosti, lahko porablja prej neporabljene enote paketa IZI Mesec, in sicer do konca obdobja veljavnosti paketa IZI Mesec. IZI Vračilo pa neha veljati v trenutku prehoda.

 • Kako lahko prehajam med paketi IZI Vračilo in IZI Doma oz. IZI Brez meja?

  Med paketi lahko preklapljate preprosto prek SMS-a. Pošljite ustrezno ključno besedo na številko 4008.

  Pri prehodu s tarife IZI Vračilo na IZI Doma veljavnost tarife IZI Vračilo preneha takoj. Morebitnih neporabljenih količin pri tarifi IZI Vračilo ni več mogoče porabiti.

  Pri prehodu s paketa IZI Doma na IZI Vračilo začne takoj veljati nov paket. Strošek prehoda je 1 EUR.

  Pri prehodu s paketa IZI Vračilo na IZI Brez meja veljavnost tarife IZI Vračilo preneha takoj. Morebitnih neporabljenih količin pri tarifi IZI Vračilo ni več mogoče porabiti.

  Pri prehodu s paketa IZI Brez meja na IZI Vračilo začne takoj veljati nov paket. Strošek prehoda je 1 EUR.

 • Kaj se zgodi, če za nove enote po mesecu dni ne zagotovim dovolj stanja na računu IZI?

  Dokler ne zagotovite dovolj dobroimetja na računu IZI, se opravljene storitve zaračunavajo po veljavnem ceniku za IZI Vračilo. Če boste zagotovili zadostno stanje dobroimetja na računu IZI za izbrani paket IZI Vračilo v 30 dneh, se vam bo le-ta samodejno obnovil in naložile se bodo pripadajoče enote. V nasprotnem primeru (če napolnite račun po preteku 30 dni), pošljite SMS s ključno besedo izbranega paketa na 4008 in enote se vam bodo ponovno naložile. Nekaj dni pred iztekom paketa IZI Vračilo prejmete SMS-sporočilo, v katerem vas obvestimo, da se bliža potek paketa IZI Vračilo, in vas pozovemo, da si zagotovite zadostno stanje dobroimetja.

Prodajna ponudba paketov IZI Vračilo (pdf)

IZI Vračilo A, IZI Vračilo B in IZI Vračilo C so paketi z zakupljenimi enotami, ki veljajo za storitve, opravljene v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije ali v državah območja EU-tarife v okviru enega obračunskega obdobja (1 mesec). IZI Vračilo A za 8 EUR mesečno vsebuje 1 GB prenosa podatkov, IZI Vračilo B za 11 EUR mesečno vsebuje 4 GB prenosa podatkov, IZI Vračilo C za 14 EUR mesečno pa vsebuje 7 GB prenosa podatkov v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije ali v državah območja EU-tarife (pri poslanih in prejetih MMS-ih v državah območja EU-tarife se prenos podatkov odšteva iz skupne količine prenosa podatkov). Vsi paketi IZI Vračilo (A, B in C) poleg prenosa podatkov vsebujejo še neomejene pogovore v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije in 3.000 enot storitev. 1 enota storitve je enaka 1 minuti pogovora v vsa ostala slovenska omrežja ali 1 minuti odhodnih klicev znotraj držav območja EU-tarife (tudi v Slovenijo) ali 1 poslanemu sporočilu SMS/MMS v Sloveniji ali iz držav območja EU-tarife. Vsak cel neporabljen GB se v obliki denarnega zneska (1 GB je 1 EUR) vrne na predplačniški račun IZI. Neporabljene enote se ne prenašajo v naslednje obračunsko obdobje. Opravljene storitve nad vključeno količino enot in poslan SMS za vklop/izklop se zaračunavajo po ceniku.

*Države območja EU-tarife: Avstrija, Belgija, Bolgarija, Republika Ciper (grški del Cipra), Češka, Danska, Estonija, Finska, Francija, Gibraltar, Grčija, Hrvaška, Irska, Islandija, Italija, Kanarski otoki, Latvija, Liechtenstein, Litva, Luksemburg, Madžarska, Malta, Nemčija, Nizozemska, Norveška, Poljska, Portugalska, Romunija, Slovaška, Španija, Švedska.

Cene so v EUR z DDV. Za več informacij o ponudbi in ceniku drugih storitev obiščite www.izi.si, pooblaščena prodajna mesta IZI ali pokličite 051 800 800 oz. 080 8811. IZI, Telekom Slovenije, d.d., Ljubljana