Napolni račun

Balkan 5 GB

Poskrbite za brezskrben dopust na Balkanu.

Balkan 5:

 • 5 GB
 • 7 dni

Storitev Balkan 5 GB vam za samo 9,9 € omogoča ugoden prenos podatkov v gostovanju pri izbranih operaterjih v naslednjih državah:

 • Bosna in Hercegovina (m:tel (Mobi’s)),
 • Srbija: Telekom Srbija in Yettel (Mobtel),
 • Črna gora (M:tel),
 • Severna Makedonija (A1 Makedonija DOOEL Skopje, T-mobile),
 • Kosovo (IPKO).

Za vklop pošljite ključno besedo BALKAN 5 GB na 4008.

Za pravilno delovanje zakupa Balkan je potrebna ročna izbira operaterja v izbrani državi. Po vklopu zakupa je zaradi pravilnega delovanja treba prekiniti in ponovno vzpostaviti podatkovno zvezo. Alarm zakupljenih količin ter vključene enote in poraba le-teh so informativne narave in se lahko razlikujejo od dejanskega stanja. Vključene količine veljajo v okviru veljavnosti zakupa in se ne prenesejo izven obdobja veljavnosti zakupa. Po porabi zakupljenih količin se prenos podatkov zaračuna po ceniku. Veljavnost zakupa je 7 dni od dneva in ure potrditve nakupa. Če se zakupljena količina porabi pred pretekom veljavnosti zakupa, se nadaljnja uporaba enot obračuna po veljavnem ceniku. Nov zakup pa se lahko naredi po preteku veljavnosti 7 dni. Za prenos podatkov velja interval 100 kB. Stanje porabe prenosa podatkov lahko preverite prek SMS-a s ključnobesedo STANJE na 4008.

za samo 9,90 €
brezskrbno na Balkanu

brezskrbni internet na Balkanu

5 GB prenosa podatkov

hitri internet LTE/4G brez doplačila

Obdržite svojo številko.

Izberite brezplačen prenos številke in obdržite svojo številko. Na IZI, s klikom spodaj ali na našem prodajnem mestu.

Prenos številke

Prodajna mesta

Pakete in vrednostnice za polnjenje lahko kupite na več kot 3700 prodajnih mestih po Sloveniji.

Vsa prodajna mesta

Aplikacija

Prenesite aplikacijo Moj IZI ter sledite porabi in polnite račun kar na svojem telefonu.

Google Play Store Apple App Store Huawei AppGallery

*Države EU/EEA: Avstrija, Belgija, Bolgarija, Republika Ciper (grški del Cipra), Češka, Danska, Estonija, Finska, Francija, Gibraltar, Grčija, Hrvaška, Irska, Islandija, Italija, Kanarski otoki, Latvija, Liechtenstein, Litva, Luksemburg, Madžarska, Malta, Nemčija, Nizozemska, Norveška, Poljska, Portugalska, Romunija, Slovaška, Španija in Švedska.

Pogosta vprašanja

Kako napolnim račun IZI?
 • z vrednostno kartico IZI, ki jo lahko kupite na več kot 1.500 prodajnih mestih: 16-mestno kodo vnesete na www.izi.si ali pošljete prek mobitela: vtipkajte *181*16-mestno številko# in pritisnite tipko za klic;

 • s storitvijo Pay365: takoj prejmete enote izbranega paketa IZI oziroma se izvede polnitev računa IZI, plačate pa pozneje – mesečno neposredno z bančnega računa na dan, ki ga izberete sami (storitev lahko uporabljate tudi za plačilo enot ali polnitev računov IZI drugim uporabnikom IZI).

Kako unovčim vrednostno kartico IZI?
 • 1. Z ukaznim nizom

  Za polnitev svojega računa IZI v mobitel vtipkajte *181*16-mestno številko vrednostne kartice IZI# in pritisnite tipko za klic.

  Za polnitev računa drugega uporabnika IZI v mobitel vtipkajte *181*16-mestno številko vrednostne kartice IZI*telefonsko številko uporabnika, ki mu polnite račun#in pritisnite tipko za klic.

 • 2. V aplikaciji

  V aplikaciji Moj IZI, ki si jo naložite v spletni trgovini Google Play oziroma App Store. Na dnu strani kliknite na Napolni račun in sledite navodilom.

Kako pristopim k plačevanju paketov IZI SuperKUL, IZI KUL in IZI MiniKUL prek storitve Pay365?
Izpolnite pristopnico za uporabo storitve Pay365 (trajnik).
Kako prek direktne bremenitve plačam paket IZI SuperKUL, IZI KUL ali IZI MiniKUL?

Nalog za direktno bremenitev vašega bančnega računa se sproži enkrat mesečno (na dan, ki ga izberete sami) za vse pakete IZI SuperKUL, IZI KUL in IZI MiniKUL. Pakete IZI SuperKUL, IZI KUL ali IZI MiniKUL lahko neposredno z bančnega računa plačujete sebi in še šestim uporabnikom IZI. Šestim uporabnikom IZI lahko paket plačujete tudi v primeru, če sami niste uporabnik IZI.

Prednosti direktne bremenitve:

 • Izbrani paket IZI KUL plačate za nazaj.
 • Plačate enkrat na mesec, na dan, ki ga izberete sami.
 • Omogoča vam nadzor nad stroški za mobilno telefonijo, saj vedno plačate enak znesek.