Nadopuni račun

IZI Data

Izaberite dodatnu količinu interneta v Sloveniji ili unutar EU.

Korisnici tarifa i opcija IZI KUL, IZI Mesec, IZI Doma i IZI Brezmeja možete kupiti dodatne opcije interneta, koji možete koristiti u Sloveniji ili unutar EU uz prijethodnu registraciju.

Korisnici koji ste svoj broj IZI aktivirali od 4.6.2019 morate se za koriščenje jedinica iz dodatnih opcija registrirati preko web stranice ili putem obrazca i tako dokazati trajnu vezu sa Slovenijo. Neregistrirani korisnici (nakon 4.6.2019) možete unatoč svemu koristiti jedinice iz opcija unutar EU ali se svaka jedinica obračunava po cijeniku. Više o uslovima pročitajte ovdje.

Za odabir izabrane opcije pošaljite ključnu riječ na 4008 ili je uključite putem aplikacije MojIZI.

Opcija Cijena s DDV Jedinice u SLO od toga unutar EU Ključna riječ
IZI DATA S 3,90 EUR 1 GB 1 GB IZIDATA S
IZI DATA M 7,90 EUR 5 GB 5 GB IZIDATA M
IZI DATA L 10,90 EUR 10 GB 10 GB* IZIDATA L
IZI DATA XL 34,90 EUR 40 GB 37.798 MB* IZIDATA XL

Cene so v evrih in vključujejo DDV. Veljavnost paketa je 30 dni, razen če je navedeno drugače. Pred nakupom novega paketa in dodelitvijo novih enot vam priporočamo, da ugasnete in ponovno zaženete mobitel, saj se vam v nasprotnem primeru prenos podatkov ne bo odšteval od zakupljenih količin, ampak se bo zaračunaval po ceniku.

Zakupljena količina v paketu velja za uporabo v domačem omrežju in v državah območja EU-tarife. Obračunska enota za prenos podatkov je 50 kB.

Države območja EU-tarife: Avstrija, Belgija, Bolgarija, Republika Ciper (grški del Cipra), Češka, Danska, Estonija, Finska, Francija, Gibraltar, Grčija, Hrvaška, Irska, Islandija, Italija, Kanarski otoki, Latvija, Liechtenstein, Litva, Luksemburg, Madžarska, Malta, Nemčija, Nizozemska, Norveška, Poljska, Portugalska, Romunija, Slovaška, Španija, Švedska.

več od3,90 €za 30 dana
zakupiteenote

Priuštite si više po nižoj cijeni i prilagodite opciju po svome.

1, 5, 10 ali 40 GB prijenosa podataka

brzi internet LTE/4G bez nadoplate

Zadržite svoj broj.

Izaberite besplatan prijenos broja i zadržite svoj postoječi broj. Na IZI sa klikom dolje ili na prodajnom mjestu.

Prenesi broj

Prodajna mesta

Pakete in vrednostnice za polnjenje lahko kupite na več kot 3700 prodajnih mestih po Sloveniji.

Vsa prodajna mesta

Aplikacija

Prenesite aplikacijo Moj IZI ter sledite porabi in polnite račun kar na svojem telefonu.

Google Play Store Apple App Store Huawei AppGallery

*Države područja EU tarife: Austrija, Belgija, Bugarska, Republika Cipar (grčki dio Cipra), Češka, Danska, Estonija, Finska, Francuska, Gilbraltar, Grčka, Hrvatska, Irska, Island, Italija, Kanarski otoci, Latvija, Lihtenštajn, Litva, Luksemburg, Madžarska, Malta, Njemačka, Nizozemska, Norveška, Poljska, Portugal, Rumunjska, Slovačka, Španjolska, Švedska.

Pogosta vprašanja

Kako napolnim račun IZI?
 • z vrednostno kartico IZI, ki jo lahko kupite na več kot 1.500 prodajnih mestih: 16-mestno kodo vnesete na www.izi.si ali pošljete prek mobitela: vtipkajte *181*16-mestno številko# in pritisnite tipko za klic;

 • s storitvijo Pay365: takoj prejmete enote izbranega paketa IZI oziroma se izvede polnitev računa IZI, plačate pa pozneje – mesečno neposredno z bančnega računa na dan, ki ga izberete sami (storitev lahko uporabljate tudi za plačilo enot ali polnitev računov IZI drugim uporabnikom IZI).

Kako unovčim vrednostno kartico IZI?
 • 1. Z ukaznim nizom

  Za polnitev svojega računa IZI v mobitel vtipkajte *181*16-mestno številko vrednostne kartice IZI# in pritisnite tipko za klic.

  Za polnitev računa drugega uporabnika IZI v mobitel vtipkajte *181*16-mestno številko vrednostne kartice IZI*telefonsko številko uporabnika, ki mu polnite račun#in pritisnite tipko za klic.

 • 2. V aplikaciji

  V aplikaciji Moj IZI, ki si jo naložite v spletni trgovini Google Play oziroma App Store. Na dnu strani kliknite na Napolni račun in sledite navodilom.

Kako pristopim k plačevanju paketov IZI SuperKUL, IZI KUL in IZI MiniKUL prek storitve Pay365?
Izpolnite pristopnico za uporabo storitve Pay365 (trajnik).
Kako prek direktne bremenitve plačam paket IZI SuperKUL, IZI KUL ali IZI MiniKUL?

Nalog za direktno bremenitev vašega bančnega računa se sproži enkrat mesečno (na dan, ki ga izberete sami) za vse pakete IZI SuperKUL, IZI KUL in IZI MiniKUL. Pakete IZI SuperKUL, IZI KUL ali IZI MiniKUL lahko neposredno z bančnega računa plačujete sebi in še šestim uporabnikom IZI. Šestim uporabnikom IZI lahko paket plačujete tudi v primeru, če sami niste uporabnik IZI.

Prednosti direktne bremenitve:

 • Izbrani paket IZI KUL plačate za nazaj.
 • Plačate enkrat na mesec, na dan, ki ga izberete sami.
 • Omogoča vam nadzor nad stroški za mobilno telefonijo, saj vedno plačate enak znesek.