Napolni račun

IZI SuperKUL

Bodite brezskrbni

Paket IZI SuperKUL je namenjen vsem, ki želite neomejeno komunicirati v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije in brezskrbno brskati po internetu.

Za vklop paketa IZI SuperKUL pošljite SMS s ključno besedo IZI SuperKUL na 4008.

*Mesečni zakup IZI SuperKUL po ceni 7,90 EUR v akcijskem obdobju od 1. 6. do 31. 12. 2021 velja za vse nove in obstoječe uporabnike IZI. Po preteku akcijskega obdobja se zakup IZI SuperKUL obračuna po redni ceni 11,90 EUR. Zakup vključuje neomejene klice v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije, 3000 enot za klice v druga omrežja in v državah območja EU-tarife, sporočila SMS/MMS doma in znotraj držav območja EU-tarife ter 40 GB prenosa podatkov, od tega 6.695 MB brezplačno v državah območja EU-tarife. Za koriščenje enot v državah območja EU-tarife se morajo uporabniki registrirati. Ob preklopu na katerikoli drug zakup pred potekom veljavnosti zakupa IZI SuperKUL se uporabniku v celoti zaračuna novi izbrani zakup po veljavnem ceniku, morebitne neporabljene enote zakupa IZI SuperKUL se izbrišejo, naložijo pa se enote novega izbranega zakupa. Cene so v EUR z DDV.

11,90 €
7,90 €**
za
brezskrbno
surfanje

ves mesec brez skrbi

neomejeni klici v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije
3000 enot za klice v druga omrežja in znotraj EU ter sporočila SMS/MMS doma in znotraj EU*
40 GB prenosa podatkov, od tega 6.659 MB brezplačno v EU*

brez vezave in naročnine
hitri internet LTE/4G brez doplačila

Vključeno v paketu

Na IZI

Zagotovite si neomejeno komunikacijo v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije, 3000 enot za klice v druga omrežja in znotraj EU in za sporočila SMS/MMS doma in znotraj EU ter 40 GB prenosa podatkov, od tega 6.659 MB brezplačno v EU (pred tem se morate registrirati).

Registracija

Za uporabo enot iz paketov med gostovanjem v EU se morate registrirati prek spleta ali z obrazcem in dokazati trajne vezi s Slovenijo. Več o pogojih preberite tukaj.

Jaz tebi, ti meni

Prek SMS-a napolnite račun sebi ali prijatelju, seveda, če imate dovolj dobroimetja. Na IZI.

Brez skritihstroškov

Mesečna cena brez dodatkov za popoln nadzor vaših stroškov.

LTE/4G brez doplačila

Vas čakanje »ubija«? Vklopite LTE/4G in zaživite brez omejitev − z najhitrejšo mobilno internetno izkušnjo do zdaj.

Obdržite svojo številko.

Izberite brezplačen prenos številke in obdržite svojo številko. Na IZI, s klikom spodaj ali na našem prodajnem mestu.

Prenos številke

Prodajna mesta

Pakete in vrednostnice za polnjenje lahko kupite na več kot 3700 prodajnih mestih po Sloveniji.

Vsa prodajna mesta

Aplikacija

Prenesite aplikacijo Moj IZI ter sledite porabi in polnite račun kar na svojem telefonu.

Google Play Store Apple App Store Huawei AppGallery

*Države EU/EEA: Avstrija, Belgija, Bolgarija, Republika Ciper (grški del Cipra), Češka, Danska, Estonija, Finska, Francija, Gibraltar, Grčija, Hrvaška, Irska, Islandija, Italija, Kanarski otoki, Latvija, Liechtenstein, Litva, Luksemburg, Madžarska, Malta, Nemčija, Nizozemska, Norveška, Poljska, Portugalska, Romunija, Slovaška, Španija in Švedska.

Pogosta vprašanja

Kako napolnim račun IZI?
 • z vrednostno kartico IZI, ki jo lahko kupite na več kot 1.500 prodajnih mestih: 16-mestno kodo vnesete na www.izi.si ali pošljete prek mobitela: vtipkajte *181*16-mestno številko# in pritisnite tipko za klic;

 • s storitvijo Pay365: takoj prejmete enote izbranega paketa IZI oziroma se izvede polnitev računa IZI, plačate pa pozneje – mesečno neposredno z bančnega računa na dan, ki ga izberete sami (storitev lahko uporabljate tudi za plačilo enot ali polnitev računov IZI drugim uporabnikom IZI).

Kako unovčim vrednostno kartico IZI?
 • 1. Z ukaznim nizom

  Za polnitev svojega računa IZI v mobitel vtipkajte *181*16-mestno številko vrednostne kartice IZI# in pritisnite tipko za klic.

  Za polnitev računa drugega uporabnika IZI v mobitel vtipkajte *181*16-mestno številko vrednostne kartice IZI*telefonsko številko uporabnika, ki mu polnite račun#in pritisnite tipko za klic.

 • 2. V aplikaciji

  V aplikaciji Moj IZI, ki si jo naložite v spletni trgovini Google Play oziroma App Store. Na dnu strani kliknite na Napolni račun in sledite navodilom.

Kako pristopim k plačevanju paketov IZI SuperKUL, IZI KUL in IZI MiniKUL prek storitve Pay365?
Izpolnite pristopnico za uporabo storitve Pay365 (trajnik).
Kako prek direktne bremenitve plačam paket IZI SuperKUL, IZI KUL ali IZI MiniKUL?

Nalog za direktno bremenitev vašega bančnega računa se sproži enkrat mesečno (na dan, ki ga izberete sami) za vse pakete IZI SuperKUL, IZI KUL in IZI MiniKUL. Pakete IZI SuperKUL, IZI KUL ali IZI MiniKUL lahko neposredno z bančnega računa plačujete sebi in še šestim uporabnikom IZI. Šestim uporabnikom IZI lahko paket plačujete tudi v primeru, če sami niste uporabnik IZI.

Prednosti direktne bremenitve:

 • Izbrani paket IZI KUL plačate za nazaj.
 • Plačate enkrat na mesec, na dan, ki ga izberete sami.
 • Omogoča vam nadzor nad stroški za mobilno telefonijo, saj vedno plačate enak znesek.