Napolni račun

Polnitev računa v tujini

Račun v tujini napolnite z SMS-sporočilom, prek spletne strani, s kartico, ki jo predhodno kupite v Sloveniji, ter s prenosom dobroimetja.

Pay365

Pay365 omogoča enostavno polnjenje predplačniških računov uporabnikom IZI s poslanim SMS-sporočilom na kratko številko 3388 tudi v tujini.
Polnitev je izvedena takoj, plačilo pa je preprosto izvedeno z osebnega bančnega računa plačnika.

Polnite lahko za 2, 5, 10, 15, 20, 25, 30, 35, 40, 45 ali 50 EUR. Polnjenje je mogoče kadarkoli in kjerkoli. Storitev lahko uporabljajo vsi uporabniki mobilne telefonije, ne glede na to, pri katerem mobilnem operaterju so. Z enim osebnim bančnim računom lahko polnite do šest različnih mobilnih računov uporabnikov IZI.

Prek spletnega mesta

Prek spletne strani lahko račun napolnite za 2, 5, 10, 25 ali 50 EUR. Polnitev lahko plačate s plačilnimi karticami Visa in MastarCard. Izbrani znesek na račun nakažemo takoj po uspešni avtorizaciji s strani banke.

Prenos dobroimetja

Uporabniki IZI lahko dobroimetje prenašate z enega računa na drugega. Če vam v tujini zmanjka dobroimetja, lahko vaš račun napolni drug uporabnik IZI, ki je v Sloveniji ali z vami v tujini. Izbira lahko med naslednjimi zneski: 1 EUR, 5 EUR in vsemi večkratniki števila 5 do vključno 50 EUR.

S kartico

Kartice za polnjenje kupite pred odhodom v tujino:

  • na bankomatih v Sloveniji, kjer izbirate med polnitvami za 10, 20 ali 50 EUR,
  • na številnih prodajnih mestih po Sloveniji, kjer izbirate med polnitvami za 2, 5, 10, 20, 25 ali 50 EUR.

POMEMBNO: Za nakup na bankomatih ni mogoče pridobiti originalnega računa. Polnjenje s kartico oziroma ukaznim nizom je v tujini omogočeno le v omrežjih operaterjev, ki podpirajo storitev posredovanja ukaznega niza.

Niste našli, kar ste iskali?

Še vedno potrebujete pomoč? Kontaktirajte nas