Pay365

Še hitrejše in enostavnejše plačevanje storitev

Polnjenje predplačniškega računa in plačilo mobilnih storitev še nikdar ni bilo tako IZI. Račun IZI napolnite kar s poslanim SMS-om ali se s trajnikom "naročite" na mesečno plačevanje paketa IZI Mesec.

Zakaj Pay365?

Pay365 vam olajša polnjenje predplačniškega mobilnega računa in plačevanje paketnih zakupov mobilnih storitev. Zdaj vam ni treba več kupovati kartic za polnjenje, saj vse uredite kar prek svojega mobitela. Storitev lahko uporabite kadarkoli (24 ur na dan, vse dni v tednu) in kjerkoli (tudi v tujini).

Kako začnem plačevati s storitvijo Pay365?

Za pristop k storitvi Pay365 izpolnite Pristopnico oziroma Soglasje za direktno obremenitev (trajnik) prek spleta in podpisano pošljite na info@pay365.si ali na naslov Mobi lab, d.o.o., p.p. 11, 1000 Ljubljana. Priložite kopijo bančne kartice ter veljavnega osebnega dokumenta (osebna izkaznica, potni list ali vozniško dovoljenje, izdano po 13. 7. 2009).

Izpolnite pristopnico

Pristopnico dobite in oddate tudi:

S seboj imejte osebni dokument in bančno kartico.

Trenutno lahko s storitvijo Pay365 plačujete pakete IZI Vračilo, IZI Mesec in polnite račun IZI:

IZI Vračilo IZI Mesec Polnitev računa IZI

Več o storitvi si lahko preberete tukaj, kjer lahko ustvarite tudi svoj uporabniški profil.

Kaj potrebujem?

Potrebujete svoj mobitel in osebni bančni račun, ki dovoljuje direktno obremenitev SEPA. Storitev lahko uporabljajo le uporabniki, ki imajo aktiven bančni račun, kar pomeni, da nimajo blokiranega bančnega računa in imajo na njem sredstva za plačilo obveznosti.

 • Več

  Praviloma vsi bančni računi v EU-območju omogočajo direktne obremenitve SEPA. Nosilna mobilna številka, ki jo navedete na pristopnici, je lahko pri kateremkoli mobilnem operaterju, ki omogoča pošiljanje SMS-sporočil na kratko številko 3388.

Kako lahko še poenostavim uporabo storitve?

Številkam, ki ste jih navedli na pristopnici, lahko dodate vzdevke, dodajate nove številke in sporočate spremembe prek e-pošte, ki jo pošljete na naslov info@pay365.si ali portala Moj pay365. V portal se lahko registrirate tukaj

 • Več

  Vzdevek je lahko sestavljen iz številk in črk (številke od 0 do 9 in črke od A do Z, brez šumnikov). Različnim mobilnim številkam ne morete dodeliti istega vzdevka. Poleg svoje lahko polnite še šest številk IZI. Če je nosilna mobilna številka IZI, jo samodejno dodamo med številke za polnjenje.

Kako uporabnikom, ki jim bom plačeval storitve, določim limit porabe?

Vsem uporabnikom, ki jih boste na pristopnico dodali kot številko za polnjenje, morate določiti mesečni limit porabe. Limit porabe pomeni, da uporabnik oziroma številka za polnjenje sama razpolaga z vrednostjo limita, ki ga boste določili, in ga lahko porabi za polnitev mobilnega računa ali naročilo na mesečne pakete (IZI Mesec).

Mesečni limit porabe lahko določite v vrednosti od 0 EUR do 100 EUR. Če številkam za polnjenje ne določite limita porabe, se jim samodejno določi limit v višini 0 EUR. Če želite uporabnikom naročati storitve samo vi, določite limit 0 EUR. Limit lahko kadarkoli spremenite.

Za vklop ali spremembo limita porabe pošljite SMS-sporočilo z vsebino LIMIT znesek mobilna številka ali vzdevek na 3388.

PRIMER: LIMIT 20 051800800 ali LIMIT 20 miha

Za preverjanje stanja limita na številkah pošljite SMS-sporočilo z vsebino LIMIT na 3388.

 • Več
  • Limit porabe se enkrat na mesec obnovi.
  • Če ima številka za polnjenje že vklopljen mesečni paket (IZI Mesec), svetujemo, da ji določite limit v višini cene mesečnega paketa. Na primer: številka za polnjenje ima vklopljen paket IZI Mesec S za 6,9 EUR na mesec. Določite ji mesečni limit porabe 7 EUR.
  • Uporabnikom lahko sami polnite mobilni račun. V tem primeru jim določite limit 0 EUR.

Splošni pogoji uporabe storitve Pay365

Splošni pogoji uporabe storitve Pay365 so objavljeni na spletni strani www.pay365.si.

Niste našli, kar ste iskali?

Še vedno potrebujete pomoč? Kontaktirajte nas